15 Şubat 2010 Pazartesi

en etkili 20 kol geliştirme hareketi

İşte benim düşünceme göre en etkili 20 kol geliştirme hareketi listesi!



RESİMLİ KOL HAREKETLERİ İÇİN BURAYA TIKLAYIN!


.

12 Şubat 2010 Cuma

NASIL GUZEL OLABILIRIM?

Nasıl güzelleşebilirim? Nasıl güzel olabilirim? Çekici olmak için neler yapılmalı?
Aslında çekici ve seksi olmak için bakımlı olmak zorundasınız. Cildinize taptaze bir görünüm kazandırmak, saçlarınızı ışıl ışıl parlatmak, zinde bir vücuda sahip olmak bunların hepsi kişisel bakım ve özveriden geçiyor. Tabi bu Kaan’a göre; estetik ve güzellik göreceli bir kavramdır. Yinede Kaan’ın fikirleri genellemeden pek uzak olamaz… Çekici bir kadının sırrı, olgunlaştıkça fiziksel avantajlarını kullanmayı da öğrenmesidir. Hayatın gerçeği şudur: Birlikte olacakları kişiyi seçerken erkekler ‘gözlerine’ güvenirler; kadınlar ise daha çok ‘hislerine’ güvenmeyi tercih ederler.


DEVAMINI OKUMAK İÇİN BURAYA TIKLAYIN!


.

TATLI KRIZI NEDEN OLUR?

Aniden bastıran tatlı yeme ihtiyacı, yemek yedikten hemen sonra acıkma ve gece saat 21:00 den sonra tatlı bir şeyler atıştırmak gibi durumlar aslında ensülin denen hormona ağlanabilir ve göbek eritmek için tam bir düşmandır.


DEVAMINI OKUMAK İÇİN BURAYA TIKLAYIN!


.

BAŞ AĞRISINA NE İYİ GELİR?

Migren ve baş ağrısı üzerinde yapılan çalışmalarda çıkan sonuçlar, orta dereceli ayrobik egzersizlerin baş ağrısı yoğunluğunu, sıklığını ve süresini azaltabileceğini göstermiştir. Bu sevindirici bir haber, çünkü zaten genel sağlığınız için hafta 3 kez egzersiz yapmanız gerekli. Egzersiz yapan kişilerin beyninde endorfin ve diğer kimyasalların artması sonucunda migren ataklarının azalabildiği ...


DEVAMINI OKUMAK İÇİN BURAYA TIKLAYIN!


.

SIRT KASI EGZERSİZLERİ

Trapez kası benim kişisel olarak ilgimi çeken, en çok merak ettiğim kas gurubudur, sebebi de sanırım bilinçaltımda genetik olarak yetersiz olduğumu düşünmem olabilir, bilemiyorum. Bu elmas şeklindeki kas, çocukluğumdan beri beni büyülemeyi başardı desem yanlış olmam. Çocukluk arkadaşım rekortmen milli yüzücü Cem Bilgin’in genetik olarak bu konuda şanslı olması ile farkına vardığım trapez kası aslında yüzücüler için hayati önem taşısa da, sırt bölgesinde kaldığı için pek ilgimizi çekmeyen anatomik özelliklere sahiptir.

Sırt kasını çalıştırabileceğiniz, özellikle yüzücüler için pek fazla bilinmese de, üzerinde çalıştığınız takdirde dereceleriniz üzerinde olumlu etki yaratabileceğine inandığım birkaç antrenman hareketine de değinmek istiyorum.


DEVAMINI OKUMAK İÇİN BURAYA TIKLAYIN!


.

BACAK İNCELTME YOLLARI

Bayanlar çizmelere, yüksek topuklu ayakkabılara bayılıyor, bu sanırım hiç değişmeyen bir moda. Ne uzun etekleri, ne mini kıyafetleri çizmesiz olmuyor! Bu yıl 2010 da farklı bir moda var. İnce tayt veya kalın çoraplar ile çizme giymek gençler arasında oldukça popülerleşti. Seksi bacakların estetikliğini ortaya koyan bu moda özellikle hafta sonlarının vazgeçilmezi gibi görünüyor. Birde çizmeler daha uzun ve daha ince gösteriyorlar. Üstelik birçok araştırma, çizmelerin kadınları duygusal olarak etkilediğini, vücut dilini değiştirdiğini gösteriyor. Özellikle şık bir çizme giyen kadının kendisine güveni artıyor… tabii bacakları etkileyici ise! Gelin, çekici bacakların sırlarına ve 15 dakikalık evde / ofiste bacak sıkılaştırma hareketlerine beraber bir göz atalım…



DEVAMINI OKUMAK İÇİN BURAYA TIKLAYIN!


.