24 Eylül 2009 Perşembe

KAS YAPMAK İÇİN GEREKENLER

Birçoğumuz yeni bir egzersiz ve fitness hareketleri programına, kaslı bir vücuda sahip olabileceğimizi düşünerek başlarız. Eğer beklentileriniz gerçekçi değilse, Örnek: 30 günlük bir program sonunda profesyonel vücutçular gibi kas yapmak, isteğimizi kaybedip pes edebiliriz. Aslında gerçek, kasların sizin düşündüğünüzden daha çabuk oluşmaya başladığıdır.


DEVAMINI OKUMAK İÇİN BURAYA TIKLAYIN!


.

İP ATLAMANIN FAYDALARI

Yağ yakmanın, direnci artırmanın, koordinasyon ve denge geliştirmenin etkili bir yoludur, ip atlamak. Aynı zamanda, ip atlamak hızlı kalori yakıcısı bir kardiyo egzersizidir. İp atlama hızınıza bağlı olarak dakikada ortalama 11 kalori yakabilirsiniz. Eğer hızınızı ve kondisyonunuzu arttırarak atlamaya devam ederseniz dakika başına 20 kaloriye kadar yakmanız mümkündür. Yani ne kadar hızlı atladığınıza göre 10 dakikada 111 ila 200 kalori yakabilirsiniz.


DEVAMINI OKUMAK İÇİN BURAYA TIKLAYIN!


.

ZAYIFLAMAK NEDEN ÇOK ZOR

Ne yazık ki birçoğumuz ihtiyacımızdan çok daha fazla karbonhidrat tüketmekteyiz ve bunlar genelde yanlış cins karbonhidratlar. Bu, yanlış cins karbonhidratlardan aşırı tüketmek kanımıza aşırı ensülin salgılanmasına sebep olur, bunu takiben de vücudunuz aldığınız kalorileri yağ depolarında saklamaya başlar. Aşırı karbonhidrat tükettiğinizde bir ikinci nokta ise yeterli derece protein alamazsınız, çünkü karbonhidratlar ile karnınızı doyurmuşsunuzdur. Bu da gelişiminizi ve kas onarımınızı duraklatır.


DEVAMINI OKUMAK İÇİN BURAYA TIKLAYIN!


.

DİYETİSYEN TAVSİYESİ ÜZERİNE

Aldığımız veya alamadığımız tüm gıdalar; uykusuzluktan hormon bozukluğuna, cildin yağ ve nem dengesinden genel savunma sistemine, hafızamızdan gözlerimize, sindirim sorunlarından saç ve tırnaklarımıza hatta depresiv veya huzurlu olmaya kadar, her türlü “insanlık halini” etkiler.

DEVAMINI OKUMAK İÇİN BURAYA TIKLAYIN!


.

BASENLERİ ERİTMEK İÇİN HAREKETLER

Selülit Tedavisi konusunu 3 bölüm olarak ele almak en sağlıklısı olacak. Bu bölümleri dambıl hareketleri, ayrobik hareketler ve savaş sanatları klasikleri olarak ayıralım ki hem sizin için çeşit olsun hem de aynı hareketleri sürekli tekrarlayarak vücudunuzu alıştırmamış olursunuz. Böylece daha çok verim elde edersiniz.


DEVAMINI OKUMAK İÇİN BURAYA TIKLAYIN!


.

ELMA SİRKESİ ZAYIFLATIRMI?

Elma sirkesi yüz yıllar boyunca birçok alanda kullanılmıştır; turşu yapmakta, kahve makinelerini temizlemekte, zırh parlatmakta, salatalarda, vb. Elma sirkesi aynı zamanda her şeye iyi geleceğini düşündüğümüz iksirlerden bir tanesidir. Son yıllarda elma sirkesi özellikle hemen her şeye tavsiye edilebilen bir sağlık toniği halini aldı, değil mi?

DEVAMINI OKUMAK İÇİN BURAYA TIKLAYIN!


.

İSYAN SÖZLERİ

İsyan Sözleri

Aşk, Yalanlar ve Suçluluk Duygusu
Bu araştırmamızda bayanlar yemekler hakkında gerçekten neler hissettiklerini itiraf ettiler.
İşte çalışan Türk Kadını ve bilançolar…

DEVAMINI OKUMAK İÇİN BURAYA TIKLAYIN!


.

18 Eylül 2009 Cuma

KİLO ALMAK İSTİYORUM


“Kilo almak istiyorum” “ Kilo almak için ilaç önerir misin” gibi sorularla oldukça sık karşılaştığım için sanırım bu konuya deyinsem iyi olacak. Kilo almak için aslında zayıflamakta olduğu gibi günde kaç kalori aldığınızı bilmek sorundasınız. Bana gelip te nasıl kilo alabilirim, nasıl şişmanlayabilirim diyenlere önce bugün kaç kalori aldın diye soruyorum fakat cevabını veren olmuyor…


ZAYIFLAMA BAŞARI ÖYKÜLERİ


Bir yıl önce fazla kilolarını vermeyi başarmış bir kişi, 6 ay sonra onları neden geri alır? Bütün sorun plajda rahatça bikini giyip giymemek midir ? Her şey o yazın tadını çıkarmaktan mı ibarettir ? Bazen evet ! Ama bazı durumlarda alınan ya da verilen o kiloların, bir yaz süresince uçuşan hoş giysiler , ince askılı bluzlar, düşük belli bir şort, veya cüretkar bir bikiniyi giyip-giyememekten daha kritik olması da mümkündür..




KOL SARKMALARINI İÇİN HAREKET video


Arka kol kasları yani latince adıyla triseps kası kollarınızın 2/3'ünü oluşturduğundan bu kasları şişirdiğinizde kollarınızın çok daha kalın bir görünüm kazanacaktır. Kollarda sarkmayı önlemek için de birebir olan trsieps kaslarını geliştirmek için size ideal bir hareket göstermek istiyorum... gelin birlikte videoya bir bakalım!Unutmayın ki; bayan erkek fark etmeden adaleli kollar kendisine bakan, güçlü, güven veren bir kişinin varlığını ortaya koyar; üstelik bunu kelimeleri kullanmadan yapar.


NE YESEM KİLO ALIYORUM

Neden zayıflayamıyorum? Zayıflamak için oldukça fazla zaman harcayarak egzersiz hareketleri, diyet yapıyorsunuz. Hemen hemen bütün diyetleri denediniz ama bir türlü kilo vermeyi başaramıyorsunuz. Her şeye rağmen kilo almaya devam ediyorsunuz. Oysaki eskiden sizin için kilo sorunu yoktu, ne yerseniz, ne kadar yerseniz yiyin hep zayıf kalırdınız. Değişen nedir?

İnsanların bir kısmi tok olduğu halde, yemeye devam ettiği gibi, huzursuz olduğunda, stresli olduğunda veya üzgün olduğunda da yemek yer. Peki, neden kendilerini durduramazlar? Aç oldukları için değil!

DEVAMINI OKUMAK İÇİN BURAYA TIKLAYIN!


.

BACAK İNCELTMEK İÇİN HAREKETLER


Basenleri eritme, bacakları inceltme ve kalça hareketleri aslında çoğu Türk İnsanının müzdarip olduğu ve merak ettiği konulardır. Birçok bayanın hayali kalkık, dışa bombeli selülitsiz bir popo ve sıkılaştırılmış kalçalardır. Birkaç asır önce yapılan sanat eserlerinde geniş kalçalara ve popoya sahip kadınlar estetik, güzellik ve cinsellik sembolü olarak ifade edilmekteydi. Değişen zamanla birlikte estetik normlarında değişmesi sonucunda, günümüzde dar kalçalı ve arkaya doğru çıkık popolu bayanlar seksi ve güzel kadınlar olarak kabul edilmektedir.


16 Eylül 2009 Çarşamba

VÜCUT BAKIMI ve ESTETİK GÜZELLİK


Aslında bu güzellik sırrını anlatmama gerek yok: Spor ve egzersiz, yaşam kalitesi için çok önemli, sanırım bunu artık herkes çok iyi biliyor. Tüm bilimsel araştırmalar, fiziksel aktivitenin ve düzenli spor yapmanın önemi üzerinde durmaktadır. Özellikle orta yaştan itibaren, egzersiz hareketleri yapmak uzun yıllar sağlıklı kalmanın en güvenilir yolu olarak görülmektedir. Hareketsiz bir yaşam, yıllar geçtikçe, sağlığın bozulmasına yol açar. İnsanın gücü azalır, kasları zayıflar, esnekliği kaybolur ve dengesi bozulur. Kas kütlesi hızla azalır, yağ kütlesi artar ve yıllar geçip giderken, insan şeklini de, sağlığını da kaybeder… Peki yıllar geçtikçe vücudunuzun bakımını nasıl yapıyorsunuz? Yıllar vücudunuza neler getiriyor ve neler götürüyor?


EGZERSİZ MÜZİKLERİ


Müziğin hayatımızı inanılmaz derecede etkileyebildiği bir sır değil, herkes tarafından bilinen bir gerçek sanıyorum. Doğru şarkı seçimi çok monoton bir egzersiz programını haz alabileceğiniz bir saat haline getirebilme gücüne sahiptir. Bunu destekleyen birçok bilimsel araştırma mevcut! Bilimsel dil ile konuşmak gerekirse, doğru bir şarkı sizin için egzersiz anında ergojenik bir yardımcı haline gelebilir. Vikipedi, müziğin bu konudaki faydalarını 3 maddede sırlamıştır: performansı arttırır, dikkat dağılımını minimuma indirir ve toparlanmaya yardımcı olur.



.

DAHA HIZLI GÖBEK ERİTMEK İÇİN


Kilo vermek isteyenlerimiz için söylüyorum, gün boyunca mutlaka buzlu su, buzlu çay veya buzlu meyve suları tüketin! Bunun sebebi vücudunuz buzlu içeceği ısıtıp vücut derecesine çıkarabilmek için ekstradan kilo kalori yakıp enerji sağlamak zorunda kalacaktır.

500 ml.lik bir bardakta buzlu su içmenin kaç kalori yaktıracağına beraberce bir göz atalım isterseniz:



AMİNO ASİT NE İŞE YARAR?


Vücudumuz maalesef, kasları onarmak ve daha fazla kas yapmak için her amino asidi yeterli seviyede oluşturamaz. Bu sebepten dolayıdır ki dışarıdan beslenme yoluyla, yani yediklerimizden amino asitleri bulur ve gerekli dokulara sentezlenmeleri için gönderir. Örneğin; voleybolcuların antrenmandan sonra kaslarında oluşan yıpranmaları tamir etmek için vücut, temel amino asitlerden 3 tanesi olan L-Lösin, L-Izolösin ve L-Valin, (Çift Zincirli Amino Asitler) bularak kaslara sentezlenip doku tamirini sağlamaları için yollar. Bu sebepten dolayı voleybolcuların antrenmanın bitimi esnasında vücutlarında ekstradan amino asit bulundurmaları, sporcuların daha kuvvetli kaslara sahip olmalarına ve ileride daha iyi performans sergilemelerine yardımcı olabilir.



FUTBOLCULARIN BACAK EGZERSİZLERİ


Futbolcular dediğimiz zaman aklımıza hemen bacak kasları kuvvetli sporcular gelir, çünkü iyi bir futbolcu gerektiğinde 90 dakika koşabilmelidir. Bunun içinde kodisyon çalışmalarının yanında bacak kaslarını kuvvetlendirmek ve dayanıklılığını arttırmak gerekir. Futbol oynerken koşmanın yanında topu taşıyabilmek ve istendiğinde çok uzak mesafelere en süratli biçimde topu yollayabilmek için bacaklar ve ayakları yöneten kasları güçlendirmek en mantıklı çalışma olacaktır. Bu sebepten dolayı futbolcular yeşil sahalarda yaptıkları antrenmanların yanı sıra ağırlık çalışması ile ön ve arka bacak kasları, baldırlar ve ayak bilekleri kasları geliştirilmelidir.



YÜZEREK KARDİYO EGZERSİZLER


Yüzmek vücudun tüm kaslarını çalıştırır, üstelik yüzerken hem kol hem de bacak kaslarınızı aynı anda çalıştırdığınızdan 1,5 kat daha fazla kalori yakarsınız. Vücudunuzun tüm kasları suda çalışırken, eklemleriniz kuvvetlenir, kalbiniz hızlanır ve metabolizmanız ateşlenir. Çalışan kaslarınızın bir yandan esnekliği artarken bir yandan da ritmik nefes alış verişlerle kendinizi daha sakin hissetmeye başlarsınız.


METABOLİZMA HIZLANDIRMA EGZERSİZLERİ


Metabolizma nasıl hızlandırılır? Yapılan deneylerde ortaya çıkan sonuçlar gösteriyor ki, yüksek enerji gerektiren kısa egzersizler vücudun fizyolojik prosedürünü stimüle ederek metabolizmanızı yüksek hızda tutmaya yardımcı oluyor.




.

15 Eylül 2009 Salı

YAĞ YAKMAK İÇİN KARDİYO


İnsan vücudunda, yağ yakma enzimleri ilk 10 dakikadan sonra harekete geçer. 10 dakika kadar yapılan kısa ve tempolu bir koşu yalnızca karbonhidrat yakmanızı sağlar. Böylelikle depolanmış yağları yakmadan spor yapmış olursunuz. Egzersizlerin minimum 25–30 dakika yapılması, yağ yakımının sağlanması için şarttır.







.

MAĞARA ADAMI DİYETİ KAS YAPIYOR


Tüm doğa ne kadar mükemmel bir uyum içinde! Doğanın en zeki varlığı olan insanoğlu varolduğundan bu yana, doğanın gizemlerini keşfetmeye çalışıyor. Binlerce yıldır, insan vücudunu çözümlemek, hastalıkları iyileştirmek için daha etkili yöntemler bulmak uğruna sınırsız çaba gösteriyoruz. Ömrümüzü uzatmak, şu güzel dünyada birkaç on yıl daha kalmak için çok eskiden beri araştırmalar yapılıyor.







.

DAMBIL HAREKETLERİ KOL KASI YAPMA video


Çoğumuz ağırlık çalışmaya başladığımızda aklımızda kollarımızı kalınlaştırmak vardır. Her ne kadar arka kol kasları kol bütünün 2/3’nü oluştursa da genelde pazularımızı şişirmek isteriz ve hep kollarım gelişmiyor diye şikâyet ettiğimizde pazularımızdan bahsediyor oluruz. Sanırım erkek vücudunun en göze batan bölümü olarak kabul edilen pazu kasları hepimizin şişirmek için uğraştığı bir anatomik bölge olsa gerek. İri pazuları olmasını hayal etmeyen bir erkek ile henüz karşılaşmadım desem çok yerinde bir vurgulama olurdu.
.

KARACİĞER SAĞLIĞI

Karaciğer vücudumuzun kimyasal fabrikası gibi çalışarak, sağlıklı bir yaşam sürdürmemizi sağlar. Karaciğerimiz en güçlü organlarımızdan birisidir ve aslında kendi kendisini yenilemede çok başrılıdır. Fakat, buna güvenip karaciğerinizi alkol ve yanlış kullanılan ilaçlar gibi etkenlerle baş başa bırakırsanız zararı telafi etmek için geç kalmanız olasıdır. Karaciğer rahatsızlıkları oldukça geç sinyaller verdikleri için oluşan hasarları anlamak hiç kolay olmaz. Oysaki birkaç kolay adım ile kendini onarma sürecini hızlandırabilir ve en önemli organlarımızdan birisine yardım etmiş olursunuz.


DEVAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN!



.

MEKİK ÇEKMEK


Sonunda başardınız; göbeğinizi erittiniz, belinizi sıkılaştırdınız ve bel çevresini incelttiniz. Uzun süren şok diyetler, süper rejimler ile vücut yağ oranınızı %15’lere kadar indirdiniz, fakat halen karın kaslarınızdan eser yok. Hemen paniğe kapılmayın! İnanın eğer bu kadar kolay olsaydı, Brad Pitt yerine, Fight Club filminde Kaan Berberoğlu oynardı.







.

İŞTAH KAPATICI İLAÇLAR


Zayıflamak için ispatlanmış çok iyi iki yöntem biliyoruz; daha az yemek yiyerek kalori alımınızı azaltmak ve egzersiz veya diğer yollarla (örn: efedra, kafein, vb.) metabolizmanızı hızlandırmak. Yemekten kesmenin göründüğünden çok daha zor oladuğunu hepimiz biliyoruz. Diyete başladığınız zaman vücudunuz buna karşılık iştahınızı açarak ve yemeklerin daha lezzetli olduğunu size düşündürerek tepki veriyor. Günümüzde, sibutramin (reductil) gibi zayıflama ilaçları iştahı kapatarak metabolizmayı hızlandırıyor; zenikal ise yağ sindirimini kısıtlıyor.







.

KALÇA İÇİN EN ETKİLİ HAREKET video


Kalçaları sıkılaştırmak, popo kaldırmak, basenleri ve bacakları inceltmek için en efektif hareket belki de çömelme hareketidir. Tek harekette en çok kalori yakabileceğiniz hareketlerin başında gelen çömelme veya diğer adıyla squat hareketi ayaklarınızdan göğüslerinize kadar tüm büyük kas guruplarını çalıştırır.








.

BÖLGESEL HAREKETLER

Bugün sizinle evde veya ofiste rahatlıkla yapabileceğiniz birkaç egzersiz ile nasıl formunu rahatlıkla koruyabileceğinizi göstermek istedim. Eğer evden çıkamıyorsanız veya iş yerinde takılıp kaldıysanız ve fitness için zaman bulamıyorum diyorsanız bu hareketler tam da ihtiyacınız olan şey olabilir.


DEVAMINI OKUMAK İÇİN BURAYA TIKLAYIN!



.

KARIN KASLARI HAREKETLERİ


Mekik çekmekten çok sıkıldım diyor ve egzersiz programınıza yeni bir şeyler katmak istiyorsanız bu hareketlere bir göz atın derim. Hem alt karın kaslarını hem de üst karın kaslarını çalıştırabileceğiniz bu hareketler için sadece bir yoga topuna ihtiyacınız olacak. Aynı zamanda bacaklarınızı ve kollarınızı da kuvvetlendirecek bu iki hareket ile çok eğlenceli vakit geçireceğinizi ümit ediyorum.


DEVAMINI OKUMAK İÇİN BURAYA TIKLAYIN!



.

OMUZ KASI DAMBIL HAREKETLERİ

Genç kızlara neden hep dik dur deriz? Günlük hayatımızda, pek önem vermediğimiz fakat üzerine düşülmesi gereken bir vücut parçamız varsa omuz kaslarımızdır. Giydiklerimizin üzerimizde tam ve seksi durması için çok önemlidirler. Bayanlar ve erkeklerin hassas noktalarıdır.Omuz başları zayıf olan bir insanın kendisini sakatlama riski daha fazladır. Ne yazık ki çoğumuzun pek vakti yoktur omuzlarımız ile ilgilenmeye. Zaten pek bir şey de bilmeyiz onlar hakkında. Fakat omuzları dolgun seksi bir vücut gördüğümüzde imrenmeden de edemeyiz, çünkü omuzları gelişmiş bir erkeğin üzerinde ceket daha şık durur. Bu bir gerçek.



DEVAMINI OKUMAK İÇİN BURAYA TIKLAYIN!



.

ENERJİ İÇECEKLERİ HAKKINDA

Stresli zamanlarda ve yoğun fiziksel aktivitelerde, vücut az miktarda taurin kaybedebilir. Taurin eksikliğinin nitrik oksit seviyesinde düşmeye, bunun da kaslara kan akışının azalmasına neden olduğu tespit edilmiş. Günlük olarak 3 grama kadar taurin kullanımı güvenli kabul edilebilir.Birçok alkollü kokteyl ile sunulan enerji içeceklerinde taurin bulunmasına rağmen, büyük ihtimalle bilinmeyen aşırı alkol kullanımında vücudun taurin kullanma yetisini kaybettiği ve bunun tehlikeli bir durum meydana getirebileceğidir.


DEVAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN!



.

12 Eylül 2009 Cumartesi

VARİSLER İÇİN EGZERSİZLER


Bacaklarındaki varislerden şikayetçi birçok bayan egzersiz hareketleri yapmaktan çekinirler. Egzersiz yapmanın varisleri daha kötü bir duruma getireceğinden korkarlar, sanırım. Aslında egzersiz yapmak, hareket etmek selülitte olduğu gibi variste de kan dolaşımını düzenleyerek varisleri rahatlatacaktır. Bacakları çalıştıran her hangi bir egzersiz örümcek ağı görünümünü engellemeye uygun olabilir. Varise önlem almak için en iyi egzersizler ise baldırları çalıştıran hareketlerdir. Örn: yüzme, yürüme, ip atlama, bisiklete binme, step, ayrobik, vb.








.

ZAYIFLARKEN YAPILAN HATALAR


Hepimiz az çok adaleli bir vücuda sahip olabilmek için neler yapmamız gerektiğini biliyoruz. Bacakları inceltmek için, kalçaları eritmek için, kol kası yapmak için yapmamız gerekenler belli, fakat yapmamamız gerekenleri biliyor muyuz? İstediğiniz adaleleri elde etmek isterken, yaptığınız çalışmaları yanlış seçimler ile sabote etmemek için nelere dikkat etmelisiniz bir bakalım isterseniz.







.

BACAK İÇLERİNİ ERİTME video

Vücudumuzun diğer bölgelerinde olduğu gibi bacak bölgesindeki istenmeyen görüntü ve deformasyonlarda kişiler için problem olabilmektedir. Uzun, düzgün ve yeterli dolgunlukta bacaklara sahip olmak sadece jartiyer modelleri değil herkesin istediği bir özelliktir. İç bacaklarda yağlanmanın ve selülitin en temel nedeni, kadın vücudundaki yağ tabakalarının yapısal özelliğidir. Yağ dokusu erkeklerde yatay, kadınlarda dikeydir. Bacak içlerinde, bu dikey yapı sebebiyle, yağ hücrelerinin kolayca birleşip birikmesine, yoğunlaşmasına ve deforme olmasına yol açar.


VİDEOYU İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLA!



.

MİNERAL EKSİKLİĞİ HAKKINDA

Araştırmacılar ve anti aging uzmanları mineralleri incelemeye devam ediyorlar. Belirli minerallerin eksikliği veya fazlalığında neler olup bittiğini keşfetmek için inanılmaz bir emek sarf ediyorlar. Gıdalar ve ilaçlarla mineral dengesinin düzeltilmesine “SÜPER DİYET” adını veriyorlar ve bu diyetten umutları çok fazla… Bazı mineral yoksunluklarının ne gibi sorunlara yol açtığına şöyle bir göz atacak olursak, ne kadar önemli olduğunu daha iyi anlayabiliriz.


DEVAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN!


.

KADINLARI ETKİLEMENİN YOLLARI


Erkekler için kadınları etkilemenin yolları üçgen bir vücuttan mı geçiyor? Üçgen bir vücut nasıl yapılır? Tabii ki kanat kaslarını geliştirerek, böylece hem beliniz daha ince görünür hem de büyük bir kas gurubunu çalıştırdığınız için metabolizmanız hızlanır, harcadığınız kalori miktarı artar ve komple bir zayıflama programı yapmış olursunuz. Belli başlı hareketlere bir göz atalım…







.

GÖĞÜS SIKILAŞTIRICI EVDE EGZERSİZ


Göğüs kası yapmak isteyenlerimiz ve göğüs sıkılaştırıcı hareketleri merak edenlerimiz; işte aradığınız egzersiz hareketleri… İri ve dolgun bir göğüs kafesinin, kişinin özgüveni üzerindeki olumlu etkisi tartışılmaz olsa gerek. Özellikle bayanlar için göğüs sıkılaştırıcı hareketleri evde yapabileceğiniz şekilde hazırladım. Bu hareketleri yaparken hem göğüs kaslarınız hem de arka kol kaslarınız sıkılaşacağından kollarda sarkmalara da çok etkili bir formül olacaktır.






.

dizi oyuncusu olmak istiyorum


"dizi oyuncusu olmak istiyorum ve kendime güveniyorum..." "yetenek sahibi biriyim dizi oyuncusu olmak istiyorum..." Genç kızlar ve erkekler, mankenlere özeniyor ve dizi oyuncusu olmak istiyorlar, kendilerine en popüler dizilerin oyuncularını örnek alıyorlar ve mankenlere özeniyorlar. Bundan daha doğal bir şey yok sanırım, ama bu yol sanıldığı kadar eğlenceli ve kolay olmuyor. Güzel bir tipe sahip olmanın en önemli sırrı; kendimizi, vücudumuzu, sevmek ve onu şefkatle, minnetle, gururla taşımayı başarmaktır.







.

TOP 20 KRAL KOL HAREKETLERİ LİSTESİ


Kol kasları ve kol kası yapmak için en kral top 20 listesi hazırladım sizin için. Bu kol hareketlerinden bazılarını çok sık görüyor uyguluyorsunuz, bazılarını ise belki de daha evvel hiç görmediniz… Kol kaslarını geliştirmek ve pazuları şişirmek için haftalık egzersiz programınıza kol günü bunlardan 4-5 tanesini ekleyerek ve 4 haftada bir değiştirerek kaslarınızı şaşırtmak en etkili kazançları sağlamanıza yardımcı olacaktır. Unutmamanız gereken biseps ve triseps kaslarının farklı kafalardan oluştuğu ve tutuş şeklinin etkiyi bu kafalar arasında değiştirebileceğidir. Biseps pazu kası iç ve dış baştan oluşurken, arka kol triseps kası ise yan, alt ve uzun kafadan oluşmaktadır.






.

İnsülin Şişmanlatır mı?

İnsülin potansiyel bir anabolik (kas yapan) hormon olduğu halde aynı zamanda insan vücudunda yağlanmayı seven ana hormondur. Vücudun insülin salgılaması, depolanmış olan yağların enerji olarak yakılması işlemini durdurur. İnsülin tek başına kişinin yağlanmasına katkıda bulunmaz, fakat şekerli gıdalar ile iş birliğine girdiğinde yağlanmayı destekleyen bir karaktere bürünür.






.

11 Eylül 2009 Cuma

Göbek Eritmek için Zayıflama Hareketleri

Hızlı göbek eritmek için en çok kalori yaktıran egzersizleri yapmak gereklidir. Örneğin büyük kas guruplarından oluşan bir egzersiz programı karın kaslarını çalıştıran mekik hareketlerinden daha çok kalori yaktıracağı için göbek ve karın bölgenizdeki yağları daha az bir zaman dilimi içerisinde eritmenize olanak sunacaktır. Bir de bunu az karbonhidratlı az yağlı bir diyet ile desteklerseniz göbek eritme sizin için 4 haftalık bir eziyet kadar kısa sürebilir. Bunun için yeterli disipline sahipseniz tabii...


PROGRAMA GÖZ ATMAK İÇİN TIKLAYIN!


.

Mezuniyet Abiye Kıyafetlerine Hazırlık

Yaz sezonu hızla kapandığına göre 2010 yılında mezun olacak genç kızlar için mezuniyet kıyafetleri seçme ve abiye düzenleme heyecanı artmakta sanırım… Hazırlıklar tam hızıyla ilerlemeye başlamış olmalı. Özellikle genç kızlar için bu özel gecede prensesler kadar güzel olmak isteği büyük bir stres yaratıyordur, eminim. Bir yanda üniversite sınavı için hazırlıklar diğer yanda en güzel kıyafeti tasarlama ve gerçeğe dönüştürme… Hiç kolay değil! Özellikle de vücut formunuz istediğiniz kadar fit değilse şimdiden stres yapıyor olabilirsiniz. Endişeye kapılmayın, hazırlanmak için daha vaktiniz var…


DEVAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN!


.

Jartiyer Modelleri Bacak Hareketleri Programı?

Jartiyer modellerinin hepsinin ortak noktası çekici, etkileyici ve ince ama hafif kaslı bacaklara sahip olmalarıdır. Topuklu ayakkabı giydiklerinde daha da etkileyici bir görünüm alan bacaklarını nasıl formda tutuyorlar ve ne tür egzersiz hareketleri yapıyorlar hiç merak ettiniz mi?


DEVAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN!



.

Bir Erkeği Etkilemenin Yolları

Bir erkeği etkilemenin yolları nelerdir? Hiç merak ettiğiniz oldu mu? Bu konuda birçok yazı olmasına rağmen belki de pek işinize yarar bir şeyler bulmak çok zor gibi görünebilir. Şimdi etik olarak burada şunları sırlamam gerekirdi; dokunuş, ilgi, iltifat, vb. Kimi kandırıyoruz ki? Böyle şeyler tabiî ki çok önemli ama bu tür şeylere geçmeden önce bir erkeği etkilemek lazım, uzaktan, tanımadığınız bir erkeğin ilgisini çekmeniz lazım… Bu nasıl olacak?


DEVAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN!



.